Goddess Sativa pórustisztító arcmaszk aktív szénnel

Goddess Sativa pórustisztító arcmaszk aktív szénnel a tökéletes tisztítás érdekében. Az aktív szén, a zöld agyag és a kendermagolaj kombinációja a tisztító maszk kulcsa a bőr egyensúlyának helyreállításában. Az aktív szenet úgy állítják elő, hogy a közönséges szenet magas hőhatásnak teszik ki. Következésképpen apró lyukak keletkeznek, amelyek nagymértékben teszik az anyagot abszorbens a vegyi anyagok és toxinok befogására.

6490 Ft

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

A szén képes megtisztítani a bőrt a pórusok feloldásával, eltávolítja a mély szennyeződéseket, amelyek idővel természetesen felhalmozódnak, és eltávolítják az elhalt hámsejtek, így simább, frissebb és tónusosabb bőr marad. A szén a tisztítás mellett megakadályozza a jövőbeli bőrproblémák kialakulását.

Kiemelt összetevők:

  • Kendermagolaj: gazdag tápanyagokban, zsírsavakban és hasznos bioaktív vegyületek profiljával rendelkezik. A kenderolajban lévő telítetlen zsírsavak.
  • Zöld agyag: ideális az egyensúly helyreállításához. A Green Clay felszívja a felesleges olajokat a bőrfelületről, amelyek eltömítik a pórusokat, pattanásokhoz és tökéletlenségekhez vezetnek, ráadásul kétszeres erősségű mélytisztító, amely segít egyensúlyban tartani a pH-szintet.
  • Szén: segíthet eltávolítani a szennyeződéseket, és tisztábbá és kisebbé teheti pórusait. Kiváló hámlasztóként is működik, megszabadítva az elhalt sejtek bőréről. A szén megakadályozza a bőr kiszáradását, a végeredmény pedig tiszta és ragyogó bőr
  • Szkvalánolaj: a bőrt károsító szabad gyökökkel küzd, amelyek hozzájárulnak az öregedéshez. Gyulladt (pattanásos, ekcémás) bőrfelületek kezelésére is kitűnő, hiszen fokozza a vérkeringést.
  • Rozmaring kivonat: nyugtatóan hat a bőrére, védi a bőrsejteket a károsodásoktól. A rozmaring természetes antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Mandulaolaj: az antioxidáns E-vitamin hatékony forrása, könnyű felszívódást és kenést biztosít

Használat:
Használja naponta. Vegyünk egy kis mennyiségű Goddess Sativa pórustisztító arcmaszkot és gyengéden masszírozzuk be a bőrbe, majd vízzel mossuk le.

A termék az Európai Unió GMP által bejegyzett létesítményén készül.

Figyelmeztetések:
Csak külső használatra. Ne használja sérült bőrfelületen. Ha a szembe kerül, öblítse le vízzel. Tartsa távol gyermekektől. Óvja a terméket erős hőtől és közvetlen napsugárzástól.

Iratkozz fel hírlevelünkre 10% kedvezményért!